Eroare
  • JFile: :read: Unable to open file:

Simpozion "In jurul Sfintelor Scripturi"

Cu prilejul celei de a 90-a aniversări a Bibliei Cornilescu (ediția 1924), Institutul Teologic Penticostal din București vă invită la simpozionul:
În jurul Sfintelor Scripturi: 90 de ani de la publicarea Bibliei Cornilescu de către Societatea Biblică Britanică.

Curs fundamental de consiliere la Bucuresti

Asociația Consilierilor Creștini din România organizează prin Școala de Formare în Consilierea Creștină un nou curs de consiliere de Nivel I (Fundamental) în BUCUREȘTI, în perioada 25-29 NOIEMBRIE 2014. Cursul se prezintă sub forma unui modul de 5 zile, însumând 50 de ore de predare și de lucru individual și în echipă.Cursul oferă un nivel de pregătire fundamentală în consilierea creștină (teoretică și practică), dezvoltare personală și un certificat de absolvire recunoscut de ACC Romania. Înscrierea pentru Nivelul II (Avansat) este condiționată de obținerea certificatului de absolvire al acestui prim nivel de formare.

Seminarul “Sarbatorind Copiii” la Constanta

Sarbatorind Copiii Seminar este un program care este condus de catre Loom International, o lucrare a Tineri Pentru Misiune din Salem (Oregon U.S.A). Seminarul este conceput pentru lucratorii cu copiii, oferind abilitati si cunostinte pentru a creste capacitatea acestora acolo unde este nevoie, dar de asemenea instrumentele si cadrul de a-i instrui pe altii sa faca la fel. Tineri Pentru Misiune Constanta este recunoscatoare sa fie gazda acestui seminar timp de doua saptamani.

Seminar de instruire in evanghelizare

Ești tu pregătit să faci o schimbare radicală în modul în care faci misiune, pentru a vedea sute de bărbați și femei devenind ucenici și urmași activi ai lui Hristos? Seminar de instruire și antrenare practică în evanghelizare și ucenicizare multiplicatoare, va avea loc la Centrul Precepts Ministry în Surduc www.precept.ro (lângă Timișoara, România), în perioada 18 - 22 noiembrie 2013. Scopul acestei conferințe este să facă cunoscut principiile și practiciile pe care Dumnezeu le-a folosit în mai multe mișcări de plantare de biserici din Asia și Africa.

Proiect pilot pentru familii "Arta Casniciei"

Proiect pilot "Arta Casniciei"

Ce este „Arta Căsniciei”?
„Arta Căsniciei” este o experiență video destinată familiilor creştine şi nu numai. „Arta Căsniciei” constă în șase sesiuni video care combină povești dramatice, mărturii reale, interviuri cu experți, scenete umoristice și alte metode de învățare care să ajute  pe oricine, într-un mod practic și revigorant, să aplice planul lui Dumnezeu pentru căsnicie. Toţi participanţii primesc un material cu proiecte care să-i ajute să aplice principiile învățate în fiecare sesiune.

Seminar: Cum sa te prezinti la un interviu pentru angajare?

Seminar: Cum sa te prezinti la un interviu pentru angajare?
Biserica Creștină Baptistă Sfânta Treime din Constanța in colaborare cu Global Medical organizează seminarul cu tema: Cum să te prezinți la un interviu pentru angajare?
Seminarul va fi susținut de dl. Beniamin Grozea, CEO Global Medical. Dl. Beniamin are o experiență vastă în lumea afacerilor, managementul bancar și medical dar și ca antreprenor.

Asteptam parerea ta aici!

Any data to display