Eroare
  • JFile: :read: Unable to open file:

Spre Tine

În tumultul vieții mele pline, prin neguri și suspine.. rătăceam.

Dorințe ce de demult visate se transformau în lacrimi.. și-n mine, se năștea un dor adânc, de Tine.

Nu Te știam, știi bine, căci viața mea părea desprinsă din scenarii neștiute de oricine. Pereții goi și sufletele triste răpit-au bucuria din mine, iar sufletu-mi tânjea după un gram de fericire.

ATENTIE LA MANIPULARI SI DEZINFORMARI, ESTE VREME DE RAZBOI...

Fără îndoială, ne aflăm într-o luptă spirituală teribilă. Împărăția Luminii invadează împărăția întunericului, iar aceasta din urmă ripostează. Suntem ca "niște miei în mijlocul lupilor", chemați să fim "înțelepți ca șerpii și fără răutate ca porumbeii." Văzând amploarea susținerii noastre pentru familia Bodnariu și mai ales determinarea de a nu ne lăsa prostiți de limbajul de lemn al corectitudinii politice, apărătorii ideologiei Barnevernetului au ieșit la atac.

Samy Tutac: DOAMNELOR, AROGANTA SI RAUTATEA VA FAC URATE...

Rar mi-a fost dat să văd mai multă aroganță, răutate și sarcasm decât la două doamne din presa românească. Fără pic de inimă, doamnele Sabina Fati (în România Liberă) și doamna Ioana Ene Dogioiu (în articolul "Țara lui eu te-am făcut, eu te omor", pe Ziare.com), incită la ură confesională, calomniază familia Bodnariu și apără sistemul nazist al Barnevernetului. Dacă mi-ar fi spus cineva că există femei care nu înțeleg durerea unei mame, căreia un stat național-socialist, i-a rapit copiii, inclusiv un sugar de trei luni, nu aș fi crezut. Citindu-le pe cele două doamne (mame sau nu, nu știu), am realizat ce monstruozități poate face mișcarea feministă din femeile create de Dumnezeu să fie gingașe, iubitoare și frumoase. Redau mai jos un răspuns lăsat doamnei Dogioiu pe pagina de facebook ziare.com:

Pastor Cristian Ionescu: Pentru cine TREBUIE sa ne AUDA…

Începând cu Mardoheu care a protestat în fața palatului regal hotărârea de exterminare împotriva poporului său, Împărăteasa Estera și demersul ei salvator, atitudinea Apostolului Pavel care n-a părăsit cu una cu două Filipi, fără să-i confrunte demnitarii, până și intrarea Domnului în Ierusalimul corupt, intrare care a avut o nuanță triumfală, dar era de fapt un protest mesianic încheiat nu tocmai pașnic, cu bici și răsturnări de mese, am suficiente motive să organizez și să protestez în fața ambasadelor, consulatelor, instituțiilor de guvernare și oriunde, iar cât privește rușinea, mi-ar fi rușine să nu fac acest lucru!

Dreptatea si tacerea noastra - Pastor Petru Lascau - Familia Bodnariu

Pe platoul pichetului de grăniceri, în genunchi, cu palmele umflate și spatele învinețit de bastoanele ofițerului anchetator, fratele meu, George Lascău și ‘’tata Moise’’ (cum îl numeau cei apropiați pe fratele Moise Ardelean, tatăl președintelui Cultului Creștin Penticostal din România), primiseră ordinul să-și facă ultima rugăciune că vor fi împușcați. Erau învinuiți că au facilitat ‘’trecerea fruduloasă’’ a frontierei pentru fratele meu mai mic, Nelu Lascău și a lui Dan Ardelean, fiul fratelui Moise.

7 ani de Radio Filadelfia

             Cu 7 ani în urmă, Radio Filadelfia își deschidea porțile și emitea pentru prima dată. Este ziua în care echipa Radio Filadelfia a decis să ajute la răspândirea dragostei lui Dumnezeu până la marginile pământului.

            1 Decembrie, o zi emoționantă, de care ne amintim cu drag. Îi mulțumim lui Dumnezeu pentru că am reușit să răspândim dragostea Sa până în ziua de azi, prin intemediul muzicii și a mesajelor difuzate.

Oare ce este in sufletul lui Marius si Ruth Bodnariu?

Oare ce este in sufletul lui Marius si Ruth Bodnariu cand intra in camera copiilor si vad patuturile goale? Cand vad jucariile pustii? Cand stau la masa SINGURI, SINGURI, SINGURI... Oare ce gust are mancarea pentru ei? Oare ce culoare are toamna? Oare ce miros au hainutele copiilor lor, cand isi scalda fatza plina de lacrimi in aceste hainute triste???... Doamne, te rog sa le fii TU aproape. Doamne, nu-i lasa sa ajunga la disperare. Doamne, da-le un somn linistit, si lor si copilasilor lor, oriunde ar fi. Inclusiv bebelusului de 3 luni, rupt incredibil de brutal de la sanul mamei lui.

Presedintele care mi-ar produce bucurie

M-am gândit să încep să împărtășesc cu voi despre oamenii care îmi produc bucurie. Voi începe cu mine, mai precis cu slujba mea. Am scris despre președinte și înainte de a fi preşedinte. M-am uitat recent să văd cu ce mai sunt de acord din ce am scris atunci. M-am bucurat mult să constat că nu am scris doar pentru alții, ci am scris și pentru mine.

Am decis sa ma alatur celor putini…

Scriitorul Psalmului 14 nu poate sta nepăsător. El este interesat de realitatea din jurul lui. În dorinţa de a fi la curent cu ceea ce se întâmplă, el face o radiografie generaţiei în care trăieşte. Rezultatul este surprinzător şi umilitor. Deşi nu era normal să fie aşa, constatarea este că semenii au înnebunit, s-au stricat. Oamenii, cu grămada, Îl neagă pe Dumnezeu şi au abandonat binele. Apoi, psalmistul privește înspre Dumnezeu.

Cincizecimea, parte a planului de mantuire a lumii

După ce Moise, la porunca și prin puterea lui Dumnezeu, i-a scos pe copiii lui Israel din țara Egiptului, Dumnezeu a pus deoparte anumite zile pentru a fi sărbătorită relația Lui specială cu urmașii lui Avraam, Isaac și Iacov. Familia lui Iacov intrase în Egipt în condițiile de excepție, iar 400 de ani mai târziu a apărut ca o națiune formată din 12 seminții. Dumnezeu a poruncit Israelului să dedice zilele a Șapte sărbători acestei relații unice cu Creatorul universului.

Chemarile Invierii

Cristos a înviat din morți (1 Cor. 15:20). Acest fapt este cel mai important din istoria omenirii, este piatra unghiulară a credinței creștine. Dacă Cristos n-ar fi înviat, atunci creștinismul, cu tot ce înseamnă el, ar fi doar ceva care face mare zgomot dar fără nici o noimă (1 Cor. 15). Mîntuirea din păcat, trăirea în sfințenie și nădejdea învierii credincioșilor ar fi ceva imposibil; ar fi de fapt niște minciuni vrednice de condamnat, iar noi, cei care iubim viața cu Dumnezeu, am fi cei mai nenorociți dintre oameni (1 Cor. 15:13-19). Dar (îmi place enorm de mult acest „dar”, pentru că răstoarnă fără drept de apel perspectiva deșartă despre care am vorbit și pune în loc un fapt real și glorios) acum, Cristos a înviat din morți (1 Cor. 15:20).

Hristos a înviat! De la umilire la glorificare

 

Viața pământească, moartea și Învierea Mântuitorului sunt cuprinse uneori în expresia „stările lui Isus Hristos”.

Această expresie este folosită de teologi pentru a arăta diferitele relații pe care le-a asumat Domnul Isus în raport cu Legea lui Dumnezeu, în beneficiul omenirii, cu primirea autorității asupra acesteia și a gloriei pentru Sine Însuși.

De obicei, sunt recunoscute două stări însușite de Hristos: umilirea și glorificarea sau proslăvirea.

Asteptam parerea ta aici!

Any data to display