De ce trebuie sa votam DA la Referendum?

1. Pentru că este expresia suveranităţii noastre naţionale.

2. Pentru că 14 state europene au definit deja în Constituțiile lor căsătoria ca fiind uniunea dintre un bărbat și o femeie, apărându-și astfel copiii și viitorul ca națiune (de ex. Ungaria, Croația, Polonia, Slovacia).

3. Pentru că definirea constituțională a căsătoriei înseamnă apărarea libertății noastre, a culturii, civilizației și concepției de viață românești.

4. Pentru că este punerea în practică a Constituţiei României.

5. Pentru că avem libertatea, câştigată cu sânge în decembrie 1989, de a ne spune cuvântul, de a ne apăra opţiunile şi propriul mod de viaţă.

6. Pentru că majoritatea poporului român nu poate trăi la remorca ideologiei de gen introdusă, fără voia noastră, în manualele școlare și în viețile noastre.

7. Pentru că orice minoritate își poate trăi în libertate propriul stil de viață, fără însă a impune majorității dictatul ideologic al revoluției sexuale introduse deja prin propagandă în educația copiilor noștri.

8. Pentru că generația de mâine trebuie să fie apărată de reeducarea prin ideologia de gen.

9. Pentru că nu este referendumul unui partid sau al clasei politice, ci al celor trei milioane de semnatari şi al celorlalte milioane de români care vor veni la vot.

10. Pentru că la o sută de ani de la Marea Unire nu vom putea onora mai bine sacrificiul marii generaţii a unirii decât prin reafirmarea suveranităţii şi unităţii naţionale prin referendum.

Radio Filadelfia FiladelfiaRadio

Iohannis: „Până în 2020, 70% din instituțiile publice naționale și locale din România vor avea experți în egalitate… https://t.co/nJmSX8r8xp

14 Oct
Radio Filadelfia FiladelfiaRadio

https://t.co/4PfuLNzv2x

14 Oct
Radio Filadelfia FiladelfiaRadio

"Homosexualitatea și lesbianismul reprezintă acte sexuale și relații personale nefirești. Fiecare are o libertate d… https://t.co/6QsIqqIj8p

14 Oct